Gladheidsbestrijding bij bedrijven.

Tevens zijn er 25 kg zakken zout te koop.

Ook gladheidsbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Denkt u hierbij aan het strooien van zout tijdens de vorstperiode en eventueel het schuiven van sneeuw bij hevige sneeuwval. Om u te ontzorgen, bieden we de volgende diensten voor gladheidsbestrijding bij bedrijven, particulieren en overheden 24 uur per dag 7 dagen in de week aan:

Zout strooien:

Het ijs– en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s, bezoekers, klanten en leveranciers.
Door preventief te strooien, wordt het ontstaan van gladheid bij winterse omstandigheden zoveel mogelijk voorkomen.

Sneeuw schuiven:

Met 4 professioneel uitgeruste combinaties is het mogelijk om sneeuw te schuiven en zout te strooien. In de omgeving van gemeente Helmond, Deurne, Gemert en Bakel kunnen we bij u de gladheidsbestrijding verzorgen
Loonbedrijf Nooijen kan uw terrein, met behulp van onder meer trekkers met sneeuwschuif en een shovel, sneeuwvrij houden zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Voor vragen of een passende offerte kunt u contact opnemen met:
Jan Nooijen 0621813053, jmnooijen@planet.nl

Tevens verkopen we zakken strooizout van 25kg voor particulieren.

Geplaatst in gladheidsbestrijding, zout strooien | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Gladheidsbestrijding

Het is zover de winter staat weer voor de deur.

Tevens zijn er 25 kg zakken zout te koop.

Loonbedrijf Nooijen Milheeze kan voor u de gladheidsbestrijding verzorgen. Dit kan zijn voor bedrijven, particulieren en overheden. Door gladheid te bestrijden vergroot u de veiligheid van uw terrein, tevens kunnen voertuigen makkelijker manoeuvreren.

Voor meer informatie en/of offertes kunt u bellen met Jan Nooijen 0621813053.

Met 3 professioneel uitgeruste combinaties is het mogelijk om sneeuw te schuiven en zout te strooien. Ook als het alleen vriest bij nat weer is het mogelijk om alleen wat zout te strooien en daarmee gladheid te voorkomen. In de omgeving van gemeente Helmond, Deurne, Gemert en Bakel kunnen we u verlossen van de gladheid.

Tevens verkopen we zakken strooizout van 25kg voor particulieren.

Geplaatst in gladheidsbestrijding, Uncategorized, zout strooien | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Mini tractor

Gras zaaien

Gras zaaien

Kilveren

Kilveren

Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen